Idag slog vi på stort och påskpyntade mammaponny Lussi.
Det var inte det lättaste att få någon bra bild för Lussan ville bara ha godis och Glimma ville minsann också ha uppmärksamhet. Hon är en riktig linslus vår lilla Glimmis :)

 

Glimma och Lussan har inte kunnat vara ute så mycket fram tills nu då det dels varit så förbaskat kallt och vi inte haft något fungerande aggregat och därmed ingen ström. Mamma och jag har fått turas om med att vakta dem i hagen för annars sticker lilla G ut. Hon har varit inne hos Jazz vid två olika tillfällen.
 
Första gången sprang hon i ren panik, likaså Lussan i hagen bredvid, Jazz däremot tyckte det var jättelattjo med en liten kompis och busade runt för fullt. Andra gången var härom veckan, då tyckte hon inte det var läskigt längre utan skitkul och hon sprang i cirklar runt stora farbrorn som tyckte det var minst lika kul.
Hade det nu inte varit isigt i hagen och Jazz var broddlös hade jag släppt ihop dem.
Ska bli så kul sen när alla så småningom kan gå tillsammans!
 
Jazz är ju Glimmas bästis och hon står gärna (läs nästan jämt) och hänger vid staketet där han är. Hon tar med sig en tuss mat från högen och står hos honom och smaskar :)
 
 
Den senaste veckan har de små i alla fall varit ute 7-8 timmar om dagen, känns toppen med ström i staketet och man i godan ro kan låta dem vara ute. Tanken är ju så klart att de ska vara ute hela dagar med Jazzen snart
 men vi tar det lite lugnt för Glimma tycker det är himla jobbigt att vara ute så länge. Man blir sååå trött och jättehungrig när man kommer in <3
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej