Nu var det längesedan jag uppdaterade något.
Har väl inte hänt så hemskt mycket, bara de vanliga rutinerna och allt flyter på bra med Glimma.
 
Hon står lugnt och fint i gången uppbunden på bägge sidor, med eller utan mamma och njuter av att bli ompysslad.
En gång för någon vecka sedan fick hon prova att ha bett i munnen, det gick hur bra som helst och var mest spännande att leka med :)
 
De största framstegen har vi gjort när det kommer till promenader. För bara någon vecka sedan var hon väldigt stark och låg mest på. Det skulle gå fort och trippades mest hela vägen, lite småstressat så jag har varit tvungen att ta i henne ofta men har varit väldigt noga med mycket och snabb eftergift när hon lyssnar.
 
Det verkar gjort susen för hon går så lugnt och fint bredvid mig nu, lyhörd och alert! Skrittar på i friskt tempo, avslappnad och fin. Men hon måste gå först lilla Glimmis, då är hon lugn och trygg med att mamma är bakom. Så småningom ska hon så klart kunna gå bakom också men så här i början får hon gå i täten så hon håller sig lugn. Nyfiken, modig och framåt är hon minst sagt och går fram överallt, duktiga lilla Glimmis!
 
Efter ännu en väldigt skötsam prommis igår och möte med bil var hon ganska varm i benen och kändes trött. De hade även betat gräs ett tag tidigare på dagen och Glimma sprang glatt många varv i hagen då Jazz kom in i hagen bredvid. Tycker hon varit lite småloj de senaste dagarna och tror att det kanske kan vara växtvärk. Hon är helt klart inne i en växtperiod nu och börjar skjuta i höjden på alla håll och kanter. 89 cm fram och 92 cm bak. Klart det är jobbigt och tar på kroppen. Ska hålla koll på henne och se hur hon verkar framåt dagen, kanske blir det "vila" ett tag framöver med bara gos och pyssel, vi får se :)
 
Bjuder på en hel massa olika bilder!